BioScan test

Sámo BioScan testiranje traja par minut. Izberete si lahko naslednja testiranja za različne cene:

– 10€ trajanje 5 minut za osnovno (hitro) testiranje oziroma kontrolno testiranje in pošiljanje rezultatov 100 strani PDF po mailu brez razlage in nasvetov.

– 20€ trajanje 15 minut za kontrolo, kjer se med seboj primerja stari PDF test z novim stanjem, da vidite napredek po dodajanju prehranskih dopolnil (vitamini, minerali, dodatki za boljšo prebavo). Če pa napredka ni, je treba iskati vzroke – morda zaradi slabe prebave oz. slabega izkoristka hranil. Pošiljanje novih rezultatov 100 strani PDF po mailu.

– 30€ trajanje 25 minut za testiranje, pošiljanje rezultatov 100 strani PDF in z razlago ter nasveti po mailu.

– 60€ trajanje 50 minut za razširjeno testiranje z dodatnim vprašalnikom, pošiljanje rezultatov 100 strani PDF in z obširno razlago ter podrobnimi nasveti po mailu, spremljanje napredka in dodatne informacije po mailu v obliki PDF, MP4 (Video), MP3 (Avdio).

Novim svetujem, da že pred testiranjem naredijo test želodčne kisline tako, da zjutraj na tešče popijejo 1/4 žličke sode bikarbone v 1,5 dcl vode in štopajo čez koliko minut se jim rigne (spahne). Če se spahne v manj kot dveh minutah, imajo dovolj želodčne kisline, drugače pa ne. Spahne se  sicer lahko že od pitja čiste vode brez sode, zato se ga lahko ponovi še kak drug dan. Po testu je dobro počakati z zajtrkom še kakšno uro, da se kislina obnovi, ali pa se sodo, ki je že v želodcu, nevtralizira z  limono.

Organizator skupinskega testiranja najmanj še petih ljudi ima svoje testiranje za 25/50 minut brezplačno.