Seminar Več zdravja za vaš denar v petek 7.4.2023

“Skoraj vsaka bolezen se začne s pomanjkanjem nutrientov!” pravi dvakratni Nobelov nagrajenec Dr. Linus Pauling.

Namen seminarja je ozaveščanje, kaj je pri ohranjanju zdravja najbolj pomembno, kako poceni odkriti pomanjkanja nutrientov, kako izbrati pravo hrano in, če ta ni dovolj, kako pametno izbrati prehranska dopolnila. Človek ni to kar jé, ampak kar dobijo njegove celice! Bistvo pri tem pa je UČINKOVITA PREBAVA, ki je večina starostnikov NIMA!!!!!!! Torej ukrepajte predno bo prepozno!

Za brezplačno testiranje www.bioscan.si bo izžreban en poslušalec, vsi pa si bodo lahko preverili pomanjkanje cinka s  »Cink Taste Solution«. Za domačo nalogo pred prihodom naj si vsakdo dobro pogleda svojo šarenico v ogledalu, če imam morda notranji krog okoli zenice svetlejši ali drugačne barve. Osnova za boljše zdravje je test želodčne kisline www.bioscan.si/nasveti. Povzetek seminarja iz Powerpointa s 40-timi stranmi, kjer bodo primeri kako si lahko sami testiramo pomanjkanja, bo možno dobiti na e-mail ali na Messenger.

Še posebej ste vabljeni tisti, ki imate probleme s kislino, z želodcem in prebavo, ste brez energije, ali pa imate zdravstvene težave. Predstavljeno bo bistveno znanje o prebavi, prehrani, kako (p)ostati zdrav in tega se po netu ne da najti, če ne veš točno kaj iščeš!

Predavatelj: Dobrin Tavčar se kot radovedni dvojček ukvarja z računalništvom, fotografijo in snemanjem ter z masažami. Kot učenec mag. Karin Rižner – Šola za bioresonančne terapevt(k)e, Ortomolekularno medicino in razstrupljanje, pa tudi meri pomanjkanja nutrientov in svetuje glede prehrane oziroma prehranskih dodatkov.

Organizator: CHIPY d.o.o., Ljubljana

Cena: Zaželeni prispevki za 2h znanje o zdravju so 15€. Tega zdravnike ne učijo!

Kje: Dobrin Tavčar, Podrožniška 3, (na desni strani ceste 2. hiša – nova fasada, prvi vhod): GoogleMap https://goo.gl/maps/f5cyP7bPZShwddmf7S seboj prinesite copate! Parkiranje v Rožni dolini okoli Študentskega naselja ali pri gostišču Čad (https://goo.gl/maps/byqo2tX2jnLRiJHL7), na začetku ulice pa sta tudi postaji za BicikeLJ in za bus Svetčeva 702031, št. 18 in 18L.

Kdaj: petek 13.1.2023 od 17:45 do 20:15. Na koncu bo še čas za vprašanja.

Prijave obvezne na: dobrin.bioscan@gmail.com, SMS na 041 772 876 najkasneje do četrtka 6.4. do 22h s predplačilom na TrR: DH SI56 6100 0001 5685 344, BIC: HDELSI22, CHIPY d.o.o., Podrožniška pot 3, 1111 Ljubljana, Sklic: 23-300-230407.

Primeri kjer je treba iskati skrite osnovne vzroke:

  1. Večini ljudem (90%) manjka več ali manj želodčne kisline, vendar so prepričani, da jo imajo preveč! To pa zato, ker so simptomi  za preveč ali premalo enaki (pekoč požiralnik) in zato je treba narediti test www.bioscan.si/nasveti in morda tudi poskusiti z dodajanjem ene ali več kapsul Betaine HCL pri beljakovinski hrani. Če v želodcu ni dovolj kisline pride zaradi vretja in gnitja do plinov, ki odprejo zgornjo zapiralko (www.sl.wikipedia.org/wiki/želodec), da gre v požiralnik lahko kislina ali pa celo samo kisli hlapi. Ti lahko povzročijo vnetje požiralnika, glasilk, afte, … Poglejte kaj pravi farmakomafijska doktrina v 20 min 30 sek v “Strokovnih” nasvetih zavarovalnice Triglav !!! Tule je dokaz, da se lahko Helicobacter Pylori razvije samo, če NI dovolj kisline https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5076771 !!! Spet laži MSM (Main Stream Medijev), ki jih bodo nalagani ljudje težko ovrgli in težko sprejeli resnico!
  2. Debelost je lahko tudi zaradi pomanjkanja kroma, ki celicam omogoča sprejem sladkorjev. Tako neporabljeni se potem v jetrih pretvarjajo v maščobe => zamaščena jetra!
  3. Če dodajanje mineralov ne pomaga, je lahko krivo pomanjkanje želodčne kisline, ki naredi organizmu največ škode, saj neprebavljene beljakovine najbolj zakisajo telo in hkrati zelo obremenjujejo ledvici z izločanjem teh velikih molekul beljakovin (proteinov => proteinurija). Poleg pomanjkanja beljakovin pride tudi do slabe absorpcije mineralov in vitamina B12, pa tudi nekateri paraziti lahko preživijo in se potem namnožijo v črevesju.
  4. Pomanjkanje kalija je lahko zaradi pomanjkanja energije (ATP) za kalij/natrijevo črpalko.
  5. Slabo delovanje ščitnice je lahko posledica puščajočega črevesja in pomanjkanj joda, železa in selena.
  6. Prikazana bosta tudi primera pomanjkanj nutrientov pri fibromialgiji in vzroki za odpoved ledvic!