Preventiva in močan imunski sistem

  • Vitamini: A, C in D3
  • Mineral: Cink (važno je razmerje z bakrom), magnezij in selen. POZOR! Vitamine se težko predozira, ampak pri mineralih pa je potrebna previdnost, saj se lahko v telesu kopičijo in viške težko izločimo! Ravno zato priporočam BioScan in OligoScan testiranje!
  • Aminokisline: NAC (N-Acetil Cistein), ki je sicer bolj poznana kot Fluimukan in L-Lizin
  • Antioksidanti in fitociani brez sladkorja: bezgove jagode, borovnice, aronija; Alfa Lipojska kislina (ALA – Alpha Lipoic Acid)
  • Ameriški slamnik (Echinacea)

Razne “arcnije” lahko izberete na www.biocare.co.uk naročite pa kar v Sloveniji tukaj https://nutrigen.si.

Poskrbimo za kislinsko – bazično ravnovesje!

Zakisanost celic in medceličnine je predpogoj za razvoj raka! Najbolj nas zakisajo neprebavljene beljakovine!. Lahko da jih pojemo preveč, ali pa imamo preslabo želodčno kislino (previsok pH).

Proti zakisanosti pomaga jemanje kalija v obliki bisglicinata ali kalijevega askorbata z D-Ribozo (da energijo ATP za K/Na črpalko) ali pa kar pol žličke sode bikarbone v pol kozarca vode vsaj 2h po jedi, najbolje pred spanjem. Nič ne bo škodilo, če dodamo še 500mg magnezija.

www.avita.si/zakisanost-telesa-mit-ali-resnica

Zdravi možgani

BRAINREGENERATIONGUIDE.pdf

 

Razstrupljanje

Poskrbite za detoks takrat, ko ste še zdravi! Ženske, ki nimajo več menstruacij se težje razstrupljajo! Obiščite posebno stran: www.detoks.si.

 

Dodatni ukrepi

Poleg uživanja zadostnih količin vitaminov in mineralov svetujem tudi energetsko – frekvenčno podporo imunskemu sistemu.

  • Harmonizirajmo si meridiane s 100 minutnim Crystal programom na Baklayanovem  Crystal Zapperju. Naročite ga lahko tukaj po enaki ceni kot pri dobavitelju s tem, da vam nudimo še kratko šolanje in tehnično podporo pri morebitnem programiranju programskih kartic.
  • BioResonanco (BR) z Baklayanovim aparatom TriKombin, ki ima najnovejšo nadgradnjo z Anamnezo in Harmonizacijo. Toplo vam priporočam BR kolegici Jasna Kuhar v Ljubljani in Mojco Hanžekovič v Murski Soboti, kjer ne boste obravnavani v petih minutah kot “številka v kartoteki” ampak kot Človek!
  • Poskrbimo za čim majše izpostavljanje WiFi in sevanjem mobilnih telefonov (hišni brezžični DECT in pametni telefoni) zato vsaj ponoči ugašajmo routerje in telefone. Tudi, če je telefon popolnoma izklopljen, ga lahko zjutraj ponovno vklopi kar alarm – budilka že 5 minut pred časom bujenja.

Bodite otroško radovedni in se nenehno izobražujte! Imejte zdravo mero skepticizma in preverjajte vsako zdravstveno trditev, preverite nasvete zdravnikov, poiščite še drugo in morda tudi tretje mnenje še posebej pri važnih odločitvah! Bodite pazljivi, kako izbirate iskalne ključne besede v iskalniku Google, saj vam lahko najde tudi 100%no nasprotujoče “dokaze”. Ko jih prebirate, pa imejte vedno v mislih kdo jih je napisal in s kakšnim namenom. Prodajalci bodo vedno hvalili svoje in grajali tuje, proizvajalci cepiv vam ne bodo razkrili stranskih učinkov, ljudje “v belih haljah” pa vam bodo govorili to kar morajo, če želijo obdržati dobro plačano službo. Tudi politiki po navadi govorijo to kar morajo, če želijo ostati na položajih. Seveda vse nevidne niti teh marionet drži v rokah mednarodni kapital.

Ne pustite se napuhu svojega ega in poskušajte spoznati kdo je “messenger” ali sel, ki vam nosi pomembno sporočilo, tako kot v knjigi Celestinska prerokba.

In raje se učite na tujih napakah, kot da delate boleče svoje napake! Poučna je tale zgodba. Imel sem prijatelja Mirota, ki je bil genij z IQ nad 150 in član MENSE. Bil je samouk, uglaševalec klavirjev in zelo dober slikar, pa tudi maser, saj je znal s pritiskanjem na posebne Mirotove točke “uglaševati” tudi ljudi. Nekoč me je poklical in me vprašal, če bi mu lahko svetoval kako si pozdraviti raka na debelem črevesju, ki se je že razsejal do jeter. Celo življenje je že bil zakisan, imel je putiko in hodil je v natikačih, ker je imel že poškodovane prste. Nič si ni dal dopovedati, naj je manj mesa. Glede raka sem mu svetoval, naj pokliče Draškota na www.cansave.org, saj je strokovnjak za alternativno zdravljenje. No, odgovoril je samo “Jah, njemu pa ne zaupam” in sem rekel “Potem ti pa tudi jaz ne morem pomagati!” Tako se je še ene dva meseca “crkljal” z uživanjem konoplje, ki mu je dajala lažen občutek “da drži Boga za jajca”, nakar je šel v “Večna lovišča”. Bil je kar preveč pameten, da ni slišal sla. Zdaj se pa zamislite, kakšne težave lahko povzroča slaba prebava!

Več knjig in  informacij, kot je npr. tale Orthomolecular Medicine News, lahko najdete strani www.bioscan.si/viri.