Predavanje s testiranjem

Predavanje razlaga sicer konkretni primer BioScan testa ampak je dovolj široko, da dobi vsak poslušalec razlago za svoj primer. Po predavanju je namreč možno testiranje ob doplačilu 15€. Testiranec dobi 100 strani dolgo poročilo na email v obliki PDF ali HTML.

Pogosto je pomanjkanje cinka, bakra, C-vitamina, B3-vitamina (še posebno debelejšim in tistim brez energije). Veliko jih je tudi zakisanih (medceličnina) in jim manjka kalija. Teh elementov pač ni dovolj v hrani in jih je pametno dodajati. Zakisanost organizma je predpogoj, da začnejo celice mutirati v rakave. Tudi tisti rek, »Človek je to kar jé« ne velja več popolnoma. Hrano je treba še prebaviti in tu večini starejših manjka prebavnih sokov. Nato jo je treba vsrkati skozi črevesje, ki je pogosto zapacano ali pa celo prepustno. Nazadnje jo je treba še spraviti skozi celične membrane v celice. Šele tam jo lahko izkoristimo in porabimo za ATP energijo.

Predavanje in test imata namen osveščanja, kaj je pri ohranjanju zdravja najbolj pomembno, kako se pravilno razstrupljati, kako z minimalnimi stroški doseči najboljše zdravje, katero hrano izbirati in se o nakupih dopolnil odločati po svoji pameti in ne po pameti premetenih trgovcev.

Med testiranjem je degustacija super hrane: bananini raznobarvni »pudingi« za različne okuse: s Chlorello algo (razstrupljanje), s kakavom (antioksidanti) in Maco (hormoni), ter z borovnicami Maqui (vijolični antioksidanti) in dodatkom Betaina HCl (kisli prebavni sokovi). Za pijačo dobi vsak šilček »Zinc Taste Solution«, ki je grenak, če je dovolj cinka (takega ne poznam!) in hkrati dobi dnevno dozo 10ml = 10mg.

Predavanje stane 15€ po osebi, najmanjše število pa je vsaj 6 ljudi, če je predavanje v radiju 50km iz Ljubljane, oziroma 10 ljudi, če je v periferni Sloveniji. V ceni je vštet DDV 22%. Plačilo izvede organizator (zanj je seveda vse brezplačno) v naprej na CHIPY d.o.o., Podrožniška 3, 1111 Ljubljana, TrR pri Delavski hranilnici SI56 6100 0001 5685 344, BIC: HDELSI22.