O nas

CHIPY d.o.o., Podrožniška 3, 1111 Ljubljana, je davčni zavezanec z davčno številko SI46130985, TrR: DH SI56 6100 0001 5685 344, BIC: HDELSI22. Pisec tekstov sem Dobrin Tavčar univ.dipl.inž., mobi: 041 772 876, e-mail: dobrin.bioscan [afna] gmail.com, Skype: dobrin.tavcar. Spletno stran in vsebino sem postavil sam in ne najeti pisci tekstov kot v mnogih “pocukranih in pološčenih, super-duper”, a vsebinsko praznih spletnih straneh.

Znanje o prehranskih dodatkih in razstrupljanju pridobivam na predavanjih mag. Karin Rižner, na straneh ameriške Funkcionalne Medicine https://www.functionalmedicineuniversity.com, https://www.labtests.eu/sl in tudi drugod po internetu. Zelo dragocena pa je izmenjava praktičnih izkušenj po 4-letni uporabi aparata s farmacevtko Mojco Hanžekovič, ki pred vsako bioresonančno diagnostiko naredi tudi BioScan test. Ona je edina tako celostna (holistična) terapevtka, ki poleg bioresonance uporablja tudi BioScan, homeopatijo, Schusslerjeve soli, funkcionalno in ortomolekularno medicino, poleg tega pa zna spraševati, poslušati in tudi slišati ter tako spoznati klienta še po njegovi psihološki plati in s tem mimogrede odkrije možne psihosomatske vzroke bolezni.

Torej, jaz se ne hvalim, kot moj bivši šef, znani bioenergetik, da “Kar pridite k nam in vam bomo vse pozdravili”. Ne, itak lahko vsak pozdravi le samega sebe, če se seveda sploh želi in zato tudi kaj naredi. Se pa hvalim s tem, da sem precej razgledan in imam polno dobrih prijateljev, za katere pravim “V slogi je moč” in “Vsi za enega, eden za vse”. Za klienta, ki se je pripravljen potruditi pri izboljšanju svojega zdravja, sem tudi jaz pripravljen narediti skoraj vse, in, ko vidim, da mu jaz ne morem več pomagati, mu rade volje svetujem dodatne terapije še pri drugih terapevtih, pa čeprav ga lahko tako izgubim za vedno. Nismo vsi za vse, niti klient ne zaresonira z vsakim terapevtom. S tistim, ki ima ego “do neba” in že vse ve kar mu želim povedati oziroma predebatirati njegove in moje trditve (po navadi bi se lahko npr. skregali glede preveč ali premalo želodčne kisline), takega prepričanega pa je brez veze prepričevati, je samo izguba energije in časa, zato jih pustim pri miru z njihovimi svetimi prepričanji. Kdor je enkrat nalagan, ta bo težko sprejel resnico!

Moje povezane spletne strani:

www.detoks.si

www.masaže.com

www.računalnik.biz

www.foto-dobrin.si

www.facebook.com/dobrin.tavcar