Nakup BioScan aparata

Sprva sem tudi jaz bil “Nejeverni Tomaž” in sem se s “kr neki” smejal tile mali BioScan “igrački”. Potem, ko sem snemal predavanja zdravilca Roberta Franza, sem mu toliko zaupal, da sem tudi jaz preizkusil mašinco in bil prijetno presenečen nad razumnimi rezultati. Zdaj se že od leta 2018 ljubiteljsko ukvarjam s testi in tudi izbiro pravega aparata. Vem, da sem na pravi poti. Zdaj je že toliko uhojena, da mi lahko zaupate in sledite. Če komu aparat ne bo všeč, mi ga lahko v roku enega meseca od nakupa nepoškodovanega vrne.

Svetujem vam, da za zdravje podarite sebi ali svojim dragim BioScan, ga priklopite na USB vtičnico na Windows računalniku, v minutki inštalirate program, primete kovinski valjček, ki s frekvencami izmeri pomanjkanje nutrientov in v eni minuti dobite rezultate podobne tem slikam spodaj. Potem vam ni treba več zapravljati denarja za tisto, česar imate že dovolj. Na primer, iz spodnjega testa vidimo, da bi bilo pametno dodajati cink, kalij, magnezij, vitamine C, E, K, B3, B5, rastrupiti se svinca in živega srebra, jesti hrano, ki ne zakisa in povečati prebavni ogenj (želodčno kislino). BioScan, za vse družinske člane in tudi za živali! BioScan drži zdravnika stran 🙂

BioScan deluje samo na računalnikih z Windows (W7, W8, W10, W11) operacijskim sistemom. Cena BioScan aparata je 200€ z davkom 22%. CHIPY d.o.o. je davčni zavezanec in netto cena je 163,93€.

VSEM, tudi tistim, ki jim ne manjka znanja o prebavi, o vitaminih, mineralih in razstrupljanju težkih kovin, svetujem paket: aparat za 200€ + praktično izobraževanje za ceno 100€, s katerim se že veliko naučite ob mojih komentarjih petih BioScan poročil, od katerih lahko vsako zaračunate strankam po vsaj 20€ (5x 20€ = 100€) in si tako povrnete stroške izobraževanje! 🙂 Cena paketa je torej 200€ (aparat) + 100€ (znanje) = 300€ z davkom. Ta paket priporočam VSEM zaradi tega, ker lahko šele iz večih parametrov BioScan poročila sklepamo na določena nova in nenapisana  pomanjkanja, ki pa so ključna za zdravje, to znanje Ortomolekularne Medicine (OMM) pa se ne da kar tako enostavno dobiti iz knjig! V ceni izobraževanja 100€ je vključena inštalacija in vzdrževanje programa, velika Excel tabela s podatki za vsak nutrient v kateri hrani se nahaja, kakšni so znaki pomanjkanja, za katere bolezni je pomemben, kako se dozira dodatke, na kaj je treba paziti in tudi njegove povezave z drugimi nutrienti. Tu je skoncentriano znanje iz seminarja Super Živil pri Savini Atai in trikratnega snemanja 45-urnega seminarja Ortomolekularne medicine pri mag. Karin Rižner in predavanj zdravitelja Roberta Franca, ki me je navdušil za BioScan. Za povrhu pa dobite še PDF odlične knjige www.amazon.com/Orthomolecular-Medicine-Everyone-Megavitamin-Therapeutics! Za silo imam tudi Google strojni prevod v slovenščino.