Nakup BioScan aparata

Sprva sem tudi jaz bil “Nejeverni Tomaž” in sem se s “kr neki” smejal tile mali BioScan “igrački”. Potem, ko sem snemal predavanja zdravilca Roberta Franza, sem mu toliko zaupal, da sem tudi jaz preizkusil mašinco in bil prijetno presenečen nad razumnimi rezultati. Zdaj se že dve leti ljubiteljsko ukvarjam s testi in tudi izbiro pravega aparata. Vem, da sem na pravi poti. Zdaj je že toliko uhojena, da mi lahko zaupate in sledite. Če komu aparat ne bo všeč, mi ga lahko v roku enega meseca od nakupa nepoškodovanega vrne.

BioScan deluje samo na računalnikih z Windows (W7, W8, W10) operacijskim sistemom. Cena BioScan aparata je 200€ z davkom 22%. CHIPY d.o.o. je davčni zavezanec in netto cena je 163,93€.

V tej ceni 200€ je vključena velika Excel tabela s podatki za vsak nutrient v kateri hrani se nahaja, kakšni so znaki pomanjkanja, za katere bolezni je pomemben, kako se dozira dodatke, na kaj je treba paziti in tudi njegove povezave z drugimi nutrienti. Tu je skoncentriano znanje iz seminarja Super Živil pri Savini Atai, 45-urnega seminarja Ortomolekularne medicine pri mag. Karin Rižner in predavanj zdravitelja Roberta Franca, ki me je navdušil za BioScan.

Komur manjka znanja o prebavi, o vitaminih, mineralih in razstrupljanju težkih kovin, mu svetujem paket: aparat + osnovno praktično izobraževanje, ki ga lahko osvoji ob mojih komentarjih petih BioScan poročil. Cena paketa je 200€ (aparat) + 100€ (znanje) = 300€ z davkom.