BioScan je  po novem skupina raznih aparatov QRMA, Hunter, Bioplasm, Biophilia namenjenih za domačo in profesionalno diagnostiko energetskega stanja telesa. Aparati delujejo na podlagi frekvenc podobno kot znani profesionalni bioresonančni aparati Mora, Bicom in Tricombin, le da se tu uporablja precej cenejša “digitalna baza podatkov” in ne “analogna” v obliki ampul. Kot digitalna je kar del računalniškega programa, takoj dostopna, delo z njo je zelo hitro in enostavno, je pa res, da so ampule lahko malenkost bolj natančne in učinkovite, ker se pri digitalizaciji izgubi nekaj podatkov in višjih harmonskih frekvenc. Ampak saj danes poslušamo tudi digitalno posneto in predvajano glasbo in samo še zapriseženi avdiofili prisegajo na “analogne vinilke”. Zaradi cenovne dostopnosti in enostavnega rokovanja so aparati namenjeni predvsem za domačo uporabo. Jaz jih testiram samo kot podporo pri masažah, da so lahko bolj tarčne in bolj učinkovite.

  • QMRA (Quantum Magnetic Resonance Analyser), do zdaj imenovan BioScan, je za testiranje vitaminov, mineralov, težkih kovin, zakisanosti medceličnine, učinkovitosti prebave, …

PrimerjaPrerez možganov - Pred terapijova NLS (Non LineaPrerez možganov - Po terapijir System) aparatov.

  • NLS – Bioplasm za osnovno testiranje energetskega ravnovesja v telesu, za diagnoze in lahko tudi terapije.

Primerjava slik levo pred in desno po terapiji: 2 črna kvadratka s številko 6 sta popravljena v rjavi karo obrobljen zeleno s številko 5, dva črna kvadratka pa v rdeč trikotnik obrobljen modro (kot prometni znak “nimaš prednosti”) s številko 4.

Primer 395 slik dolge diagnoze v obliki PDF.

 

  • NLS – Biophilia za najnaprednejše testiranje energetskega ravnovesja v telesu, za diagnoze in lahko tudi terapije