Aparati za testiranje in terapije

BioScan spletna stran  obravna v glavnem res samo aparat BioScan, ki je Evropi krajše ime za QRMA (Quantum Magnetic Resonance Analyser), vendar so poleg tega predstavljene še podobne naprave ne samo za testiranje stanja telesa, ampak tudi za njegovo energetsko uravnovešanje (“e-bioenergetik”): Bioplasm (cca 500€), Biophilia (cca 5.000€), Zapper (350€ ali 500€). Aparati delujejo na podlagi frekvenc podobno kot znani profesionalni bioresonančni aparati Mora, Bicom in frekvenčni generator Trikombin (aparati stanejo cca med 10.000€ do 20.000€), le da se tu uporablja precej cenejša “digitalna baza podatkov” in ne “analogna” v obliki ampul (cel set par 1000 kom. stane par tisoč €). Digitalna baza je kar del računalniškega programa, takoj dostopna, delo z njo je zelo hitro in enostavno, je pa res, da so ampule lahko malenkost bolj natančne in učinkovite, ker se pri digitalizaciji izgubi nekaj podatkov in višjih harmonskih frekvenc. Ampak saj danes poslušamo tudi digitalno posneto in predvajano glasbo in samo še zapriseženi avdiofili prisegajo na “analogne vinilke”. Zaradi cenovne dostopnosti in enostavnega rokovanja so aparati namenjeni predvsem za domačo uporabo. Lahko bi si jih privoščila vsaka družina, ki se raje zanese nase, kot pa na priporočila reklam in premetenih prodajalcev. Jaz jih uporabljam kot podporo pri masažah, da so lahko bolj usmerjene, bolj učinkovite, klienti pa postanejo bolj pozorni pri izbiri in nakupih dragih prehranskih dodatkov.

Bioscan za testiranje prebave, vitaminov, mineralov in težkih kovin ali QRMA (Quantum Resonance Magnetic Analyser)

QRMA je predvsem v Evropi poznan kot BioScan. Z njim brezplačno testiramo vitamine, minerale, težke kovine, zakisanosti medceličnine, učinkovitost prebave, … Prav temu aparatu je posvečena ta spletna stran.

NLS-Bioplasm, NLS-Biophilia in NLS-Biophilia Intruder (Odkriva viruse, bakterije, glivice, plesni in parazite)

Primerjava dveh NLS (Non Linear System) aparatov.

Levo: NLS – Bioplasm ima 300 etalonov                  Desno: NLS – Biophilia ima več kot 5000 etalonov

Na voljo sta dva “HighTech” NLS (Non Linear System) aparata “iz TV serije Zvedne steze” za testiranje energetskega stanja telesa, ki znata tudi oprecej natančno oceniti zdajšnje in tudi šele prihajajoče zdravstvene težave. Narišeta lahko tudi 3D avrično polje (namesto Avra kamere!), ki z “luknjami” pokaže kje so energetske poškodbe in nam že zdaj, ali pa nam šele bodo povzročajo oslabelost organov bodisi zaradi parazitov, virusov, bakterij, vnetij, ali zaradi premalo nutrientov kot so vitamini in minerali. Aparata znata po tem, ko v pol ure naredita diagnozo, narediti tudi energetsko terapijo in torej delujeta kot nekakšen zelo natančno “Računalniško voden bioenergetik” 🙂 Primer 395 slik dolge diagnoze v obliki PDF.

Primerjava slik levo pred in desno po energetski terapiji: 2 črna kvadratka s številko 6 sta popravljena v rjavi karo obrobljen zeleno s številko 5, dva črna kvadratka pa v rdeč trikotnik obrobljen modro (kot prometni znak “nimaš prednosti”) s številko 4.

Zapperji

Opisal bom samo dva Baklayanova Diamond Shield zapperja saj sta najboljša zapperja na tržišču, kar se vidi na primerjavi iz slike desno. Zapperja imata vgrajena dva načina delovanja. Prvi, lahko deluje brez ozemljitve in ima programe za sproščanje, dobro počutje, boljši zapper Crystal pa ima še Crystal program, ki je kot električna akupunktura za uravnovešanje meridianov.  Če nam diagnoza pokaže, da imamo parazite, priključimo ozemljitev za drugi način delovanja in pobijamo parazite z enim od vgrajenih programov, ali programov, ki jih dobimo na SIM kartici. To vstavimo v režo na vrhu zapperja. SIM kartice lahko kupimo že z zapečenimi programi ali pa jih izberemo  sami iz velike zbirke brezplačnih programov tukaj in jih zapečemo s programatorjem. Cena zapperjev je enaka kot v Nemčiji.

Vse naštete aparate lahko naročite pri CHIPY d.o.o., dobrin.bioscan [afna] gmail.com, 041 772 876. Več o zapperjih si oglejte na posebni strani za razstrupljanje www.detoks.si.

Viri in Free Downloads:

Human Parasites: Diagnosis, Treatment, Prevention

The Wild Life of Our Bodies: Predators, Parasites, and Partners That Shape Who We Are Today

Parasitic Diseases