BioScan je  po novem skupina raznih aparatov QRMA, Bioplasm, Biophilia namenjenih za domačo in profesionalno diagnostiko energetskega stanja telesa. Aparati delujejo na podlagi frekvenc podobno kot znani profesionalni bioresonančni aparati Mora, Bicom in Tricombin, le da se tu uporablja precej cenejša “digitalna baza podatkov” in ne “analogna” v obliki ampul. Kot digitalna je kar del računalniškega programa, takoj dostopna, delo z njo je zelo hitro in enostavno, je pa res, da so ampule lahko malenkost bolj natančne in učinkovite, ker se pri digitalizaciji izgubi nekaj podatkov in višjih harmonskih frekvenc. Ampak saj danes poslušamo tudi digitalno posneto in predvajano glasbo in samo še zapriseženi avdiofili prisegajo na “analogne vinilke”. Zaradi cenovne dostopnosti in enostavnega rokovanja so aparati namenjeni predvsem za domačo uporabo. Jaz jih uporabljam samo kot podporo pri masažah, da so lahko bolj tarčne in bolj učinkovite.

  • QMRA (Quantum Magnetic Resonance Analyser), do zdaj imenovan BioScan, je za testiranje vitaminov, mineralov, težkih kovin, zakisanosti medceličnine, učinkovitosti prebave, …

 

  • Na voljo sta dva “HighTech” NLS (Non Linear System) aparata “iz TV serije Zvedne steze” za testiranje energetskega stanja telesa, ki znata tudi oprecej natančno oceniti zdajšnje in tudi šele prihajajoče zdravstvene težave. Narišeta lahko tudi 3D avrično polje (namesto Avra kamere!), ki z “luknjami” pokaže kje so energetske poškodbe, ki nam že zdaj, ali pa nam šele bodo povzročajo oslabelost organov bodisi zaradi parazitov, virusov, bakterij, vnetij, ali zaradi premalo nutrientov kot so vitamini in minerali. Aparata znata po tem, ko izračunata diagnozo, narediti tudi energetsko terapijo in torej delujeta kot nekakšen zelo natančno “Računalniško voden bioenergetik” 🙂

Primer 395 slik dolge diagnoze v obliki PDF.Primerjava slik levo pred in desno po energetski terapiji: 2 črna kvadratka s številko 6 sta popravljena v rjavi karo obrobljen zeleno s številko 5, dva črna kvadratka pa v rdeč trikotnik obrobljen modro (kot prometni znak “nimaš prednosti”) s številko 4.

PrimerjaPrerez možganov - Pred terapijova NLS (Non LineaPrerez možganov - Po terapijir System) aparatov.

  • NLS – Bioplasm pozna 300 etalonov.

 

  • NLS – Biophilia pozna več kot 5000 etalonov  za najnaprednejše testiranje energetskega ravnovesja v telesu, za diagnoze in lahko tudi energetske terapije.