Akcije

1.) Do konca novembra, do Črnega petka, traja akcijski nakup BioScan (QRMA) za družinsko rabo, tako da dobite pri nakupu aparata za 200€ še brezplačno šolanje vredno 100€.

Lahko vam pošljemo darilni bon v vrednosti 200€, ki ga lahko podarite nekomu, ki je pripravljen kaj več narediti za svoje zdravje. Seveda rabi računalnik z Windowsi. Bon se lahko izkoristi ali za nakup aparata ali pa za 10 meritev BioScan, velja pa dve leti.

2.) Ker želim BioScan (QRMA) meritve narediti čim bolj dostopne širšemu krogu ljudi, sem pripravil posebno ponudbo. Organizirajte pri sebi doma vsaj 5 BioScan meritev po ceni 20€, šesto meritev pa dobi organizator brezplačno zase. Ponudba velja le v radiju 20km okoli Ljubljane ali Murske Sobote.

3.) Kmalu si bomo spet zaželeli »Srečno in zdravo novo leto!«

Naj ne ostane samo pri besedah! Kaj lahko sami preventivno naredimo za naše zdravje? Za 200€ podarimo sebi ali svojim dragim BioScan, ga priklopimo na USB vtičnico na Windows računalniku, v minutki inštaliramo program, primemo kovinski valjček, ki nam s frekvencami izmeri pomanjkanje nutrientov in v eni minuti dobimo rezultate podobne tem slikam spodaj. Potem nam ni treba več zapravljati denarja za tisto, česar ne rabimo. Na primer, iz spodnjega testa vidimo, da rabimo dodajati cink, kalij, magnezij, vitamine C, E, K, B3, B5, rastrupiti se moramo svinca in živega srebra, jesti hrano, ki nas ne zakisa in povečati prebavni ogenj (želodčno kislino). Evo, za vso družino in tudi za živali!

Več informacij, nakup ali prijava na test: www.bioscan.si  Brezplačno šolanje vredno 100€ za nakupe do 29.11.