Akcije

1.) Za dan žena in dan mučenikov do 10. marca traja akcijski nakup BioScan (QRMA) za družinsko rabo, tako da dobite pri nakupu aparata za 200€ še brezplačno šolanje vredno 100€.

Za dan žena ali dan mučenikov vam lahko pošljemo darilni bon v vrednosti 200€, ki ga lahko podarite nekomu, ki je pripravljen kaj več narediti za svoje zdravje. Seveda rabi računalnik z Windowsi. Bon se lahko izkoristi ali za nakup aparata ali pa za 10 meritev BioScan, velja pa eno leto.

2.) Ker želim BioScan (QRMA) meritve narediti čim bolj dostopne širšemu krogu ljudi, sem pripravil posebno ponudbo. Organizirajte pri sebi doma vsaj 5 BioScan meritev po ceni 25€, šesto meritev pa dobi organizator brezplačno zase. Ponudba velja le v radiju 20km okoli Ljubljane ali Murske Sobote.

3.) Ker je najboljša zaščita proti Corona virusu močan imunski sistem, ki ga ojačamo tako, da uživamo manjkajoče vitamine in minerale, smo pripravili akcijsko testiranje z BioScan aparatom za podjetja in skupine nad 10 ljudi. Ker je čas dragocen, vam lahko pripravim predavanje kar kot MP4 film, ki si ga ogledate, ko boste imeli čas, hkrati pa bo vsak dobil na svoj email 100 strani dolgo PDF poročilo BioScan testa s povzetkom v nekaj vrsticah kaj od dodatkov naj jemlje poleg pravilne prehrane. Testiranje posameznika traja samo pet minut, tako da delovni proces ni moten!