Akcije

1.) Za Valentinova darila, ki jih boste lahko kupili od 13. do 14. februarja nudimo 33% popust na storitve iz cenika www.masaže.com/cenik

2.) Kupci aparata BioScan (200€), ki doplačajo še 100€ za uvajanje (razlaga petih PDF poročil o  meritvah z nasveti vred) dobijo lahko še 33% popust na storitve iz cenikov www.bioscan.siwww.detoks.siwww.masaže.com/cenik in www.računalnik.biz/cenik vsem . S tem popustom lahko kupite tudi darilni bon, ki bo veljal do konca leta 2021.

3.) Ker želimo BioScan (QRMA) meritve narediti čim bolj dostopne širšemu krogu ljudi, vam predlagamo, da organizirate pri sebi doma vsaj 5 BioScan meritev po ceni 25€, šesto meritev pa dobi organizator brezplačno zase. Ponudba velja le v radiju 20km okoli Ljubljane ali Murske Sobote, za dlje se upošteva še potne stroške.

4.) Ker je najboljša zaščita proti Corona virusu močan imunski sistem, ki ga ojačamo tako, da uživamo manjkajoče vitamine in minerale, smo pripravili akcijsko testiranje z BioScan aparatom za podjetja in skupine nad 10 ljudi. Ker je čas dragocen, vam lahko pripravimo predavanje kar kot MP4 film, ki si ga ogledate, ko boste imeli čas, hkrati pa bo vsak dobil na svoj email 100 strani dolgo PDF poročilo BioScan testa s povzetkom v nekaj vrsticah kaj od dodatkov naj jemlje poleg pravilne prehrane. Testiranje posameznika traja samo pet minut, tako da delovni proces ni moten!